бул. Цар Освободител 28
Ботевград,
България
23.7931139
42.9126397
UserLikes
Име: ЛЕКС ГРУП
Адрес: Ботевград, бул. Цар Освободител 28
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.leksgroup.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Търговия на дребно с електрически домакински уреди
Дейност:

Внос и търговия с домакински електроуреди за вграждане.

Ключови думи: аспиратор, аспиратори, абсорбатор, абсорбатори, уреди за вграждане

За нас

Правоприемник на създадената през 1989 г. фирма „ЛУКАТЕКС” ЕООД, „ЛЕКС ГРУП” АД вече повече от 20 години върви уверено напред, стараейки се да задоволи напълно високите изисквания на своите лоялни и потенциални клиенти и партньори.
Основният предмет на дейност на фирмата е вносът и реализацията на кухненски аспиратори, уреди за вграждане и мивки. Благодарение на отличната търговска политика през последните години „ЛЕКС ГРУП” АД изгради широка мрежа от партньори в цялата стран
ЛЕКС ГРУП
а – регионални вериги от магазини за обзавеждане, водещи мебелни фирми, специализирани ателиета за обзавеждане на кухни по индивидуален проект, собствени търговски офиси, франчайзинги и изложбени салони. 
От края на 1997 г. „ЛЕКС ГРУП” АД е изключителен представител за България, Сърбия, Черна гора, Косово и Македония на световните лидери в производството на кухненски аспиратори – FABER, и в производството на уреди за вграждане – NARDI. Две години по-късно фирмата получава и и
ЛЕКС ГРУП
зключителните права от световния концерн E.G.O. за продажба на неговите производи, а именно тръбни нагреватели, чугунени плочи, терморегулатори и всички останали елементи, необходими за производството на бяла техника.
Със своята три годишна гаранция и перфектно сервизно обслужване уредите с престижните марки FABER, NARDI, EUROLUX и LINO, които ЛЕКС ГРУП предлага, са изцяло съобразени с динамичния начин на живот и високите изисквания за сигурност, удобство и уют в кухнята.



 
Открийте ни в Google+